Mathematics
Jillcoyne
21

Terry drove 366 miles in six hours at a constant speed how long would it take him to drive 427 miles at the same speed?

+2
(2) Answers
Cecilia819

It took Terry 6hours and 58.8mins to drive 427miles

MelaniTillinghast

In this question you have to find out what the unit rate is so what you do is 366/6=61 so that means 61 is the miles you cover in 1 hour so now multiply 61 starting by six until you get to 427 so: 61*6=366, 61*7=427 . So it would take terry 7 hours at the same speed to reach 427 miles. Answer: 7 hours

Add answer