Engleza
yoyo0013
35

1 . I am going to the theatre : a) on Friday b) now c) seldom d) often 2. She ask you many questions a) now b) at the moment c) often d) at present 3. We watch TV a) seldom b) now c) at this moment d) in the evening  4. The boy is opening the window a) often b) in the morning c) usually d) now  5. You are sweeping the floor a) at this moment b) never c) now d) seldom 6.You knock at this door a) at present b) every day c) once in a while d) now  7. We are typing very fast a) never b) often c) seldom d) today  8.You coock cabbage . a) every week b) now c) often d) at this moment 9. I am selling fresh fish . a ) now  b) at this moment c) when I catch d) usually 10. The telephone is ringing , a) every morning b) now c) on Sundays d) always

+3
(1) Răspunsuri
andraelenaHS

1.b 2.c 3.d 4.d 5.a 6.b 7.d 8.a 9.b 10.b

Adaugă răspuns