Matematică
saboflorina
2

Cum rezolv asta? Un profesor conduce 18 km până la şcoală. Cât parcurge în  decurs de 7 săptămâni?

+0
(2) Răspunsuri
CristinaDan20

Trebuie mai intai sa vezi cate zile lucratoare sunt in sapte saptamani: 7*5=35. Apoi inmultesti numarul de zile cu numarul de km: 35*18=630 km.

Soapym

Intr-o saptamana sunt 5 zile lucratoare si face 18 km timp de 5 zile deci 5*18=90km(5ori18=90km).Sper ca te-am ajutat!

Adaugă răspuns